Om vårt nätverk

Ulricehamns Konsultnätverk

Ulricehamns konsultnätverk

Ulricehamns konsultnätverk grundades år 2020. Så här säger upphovskvinnan Carolina Rosendahl om hur nätverket kom till: ”Som ny entreprenör med avsikt att hitta marknad i Ulricehamn sökte jag stöttning och möjligheter att nå näringslivet i Ulricehamn. Jag sökte den hjälp en nystartad entreprenör på ny ort behöver. Därmed var en ”lucka” identifierad och vi startade Ulricehamns Konsultnätverk. Idag är vi ett gäng entreprenörer som brinner för våra verksamheter och möjligheterna att samverka.
I dagsläget är vi strax under tjugo individer i nätverket och gemensamt kan vi erbjuda specialistkunskaper inom: företagsutveckling, handel, redovisning, logistik, försäljning, IT-förvaltning, foto, film, webbdesign, grafisk formgivning, ledarskapsutveckling, drama, teambuilding, copywriting och översättning.
Nätverket gör det möjligt för oss att utbyta erfarenheter och stärka varandra som mikroföretagare. Vi strävar efter att skapa nytta för näringslivet i Ulricehamn med omnejd och vi vill bidra till att skapa lönsamma affärer.

Har du som företagare en frågeställning eller är du i behov av någon av våra tjänster för att vässa din verksamhet? Eller är du rent av intresserad av att bli medlem i Ulricehamns Konsultnätverk?

Välkommen att höra av dig så skräddarsyr vi en lösning utifrån din horisont!
Ulricehamns Konsultnätverk – lokal kompetens nära dig!

Varför ska du kontakta oss?

Lyhördhet
Värdeskapande
Stöttande
Erfarenhet